IdentificacióDiada tardoral PDF Imprimeix Correu electrònic

Diades tardorals de l'Aplec a la Diada Tardoral

Les Diades Tardorals varen començar l'any 1984, tot substituint l'aplec. Respectaren la mateixa data: el primer diumenge d'octubre. El marc continua essent el mateix, el passeig Vilaret, però algunes de les Diades s´han hagut de traslladar a sopluig (Pavelló) a causa del mal temps. Això va passar a la 4a., 13a., 15a., 16a. i 20a.

sardanes i botifarres

polivalent 2003

diada tardoral de 2003. Les inclemències meteorològiques van obligar a traslladar l'acte al pavelló polivalent

Els homenatjats

En destacarem els homenatges: Josep Bosch “Tet” (any 84). La Principal de Cassà, que complia els 75 anys de vida (85). Quim Nogué, trompetista de la Principal (86). Manel Miralles, exemple de dedicació a la sardana (87). Dones dels músics cassanencs (89). Emili Batlle i Lluís Serra (91). Recordant Josep Coll i Ramon Rossell, amb motiu del centenari del seu naixement; i Robert Vilallonga, amb motiu del seu traspàs (93). Colla Infantil Il.lusions (97). I Marcel Rahola, exmúsic de la Selvatana, i Josep Alsina, exmúsic de la Pral. de Cassà (98).

L'anècdota

Com a anècdota remarcarem la gran polèmica suscitada amb motiu de l´edició de l´any 1997 en què es programà una doble audició amb sardanes de set tirades, que no fou gens ben acollida per un sector de balladors.

La botifarrada, un al·licient més

Des de l'edició de 1998 es complementa l'activitat sardanista amb una botifarrada popular. No hi ha res per recuperar forces com un bon entrepà amb botifarra de qualitat, aigua o vi -aprofitem per degustar el primer vi novell de la temporada-. Un berenar sopar a un preu simbòlic per al soci titular i preus més que moderats per als no socis.

diada tardoral 2003

Darrera actualització de diumenge, 30 de setembre de 2012 20:38
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.