Identificacióla Selvatana, més actes del centenari PDF Imprimeix Correu electrònic

concert de la Selvatana al SOLFEJANT 2013

 

El dia 8 d’agost, organitzat per la Sala Galà, va tenir lloc a can Trinxeria un gran concert de música per a cobla i veus amb l’actuació de la cobla Selvatana, dintre del programa musical d'estiu “Solfejant” . Formava part dels actes del centenari i comptava amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

 

Va ser un recull de sardanes corals molt populars, entre les quals hi havia l’Empordà, És la Moreneta, la Puntaire, la sardana de les monges, Llevantina, Somni, la Santa Espina ...

També s’hi van incloure les dues sardanes escrites amb motiu del centenari : Bufant els cent anys, d’en Jordi Feliu i Selvatana centenària, d’en Josep Farràs, que s’havien estrenat per la Nit dels Músics i que formaran part del Cd commemoratiu del centenari i també Al·legoria, considerat “l’himne de la cobla”.  El concert va acabar amb el Cant de la Senyera i Girona m’enamora.

 

 

Tant el instrumentistes de la Selvatana com els cantants, la Noèlia Mora, l’Estefania Sánchez, el Jordi Velázquez i en Pitu Manubens es varen lluir de valent i varen ser llargament aplaudits pel nombrós públic que omplia de gom a gom el pati de can Trinxeria.

Darrera actualització de dijous, 5 de setembre de 2013 15:45
 


Funciona amb Joomla!. Designed by: joomla templates vps Valid XHTML and CSS.